Duguláselhárítás technológiák

Spirálos duguláselhárítás technológia

WC dugulás, mosogató, mosdó, lefolyók tisztítása, illetve dugulásainak elhárítása.
Lehetőséget ad arra, hogy összegyűlt papírt, törlőkendőt, egyéb idegen anyagokat eltávolítsuk a csatorna rendszerekből.

Szakszerű duguláselhárítás nagy teljesítményű géppel, lefolyóvezetékek zsírtalanítása, mosogatók, fürdőszobai lefolyók tisztítása, épületen belül és kívül, strangok, alapvezetékek tisztítása.
Fontos: nálunk a csatornaszakasz teljes hossza kitisztításra kerül, duplán megjáratva, ezzel biztosítva a minőségi munkát, melyre 1 hónap garanciát vállalunk.Womás duguláselhárítás technológia

WOMA: magasnyomású mosó teherautóval végezzük, amit nagyobb átmérőknél alkalmazunk (100mm-600mm)
Csapadékelvezető rendszereknél (homokos lerakódás) és elzsírosodott vezetékeknél, szinte csak ez a technológia nyújt 100%-os megoldást illetve nagyon makacs dugulások esetén is. (pl.: sűrű állagú szennylerakódás)
Ilyen eseteknél többszöri átmosást/szakaszlehúzást igényel a csatorna. Egyes esetekben még szükséges szippantó autó is a woma mellé, függően a dugulás/lerakódás jellegétől.

Cső- és csatorna kamerázás

Makacs, gyakran visszatérő dugulások esetén lehet szükség a száloptikás csatornakamerázásra. Általában a csatornatörések, csatorna süllyedések, gyökérbenövések tehetik indokolttá ezt a fajta beavatkozást. Amennyiben a spirálos duguláselhárítás és a magasnyomású mosatás sem oldotta meg véglegesen a problémát akkor ajánljuk a kamerás vizsgálatot. Színes kameránk segítségével 50-200 mm átmérőig, 15-18 m hosszúságig vállaljuk a probléma feltárását.

Szippantás

Szennyvízszállítás, szennyvízszippantás
Lakossági-, ipari és mezőgazdasági- (pl. állattartó telepi), szennyvíz szippantását és szállítását egyaránt vállaljuk.

Vállalkozásunk fő tevékenységei közé tartozik lakossági, illetőleg közületi/céges szennyvizek szippantása, a szennyvíz elszállítása és az engedélyekkel rendelkező ürítő telepekre történő elhelyezése.
Szállított szennyvizek elhelyezése a mindenkori települési önkormányzat által kijelölt, érvényes hatósági engedélyekkel rendelkező szennyvízürítő telepen történik.

A szállítást 5m3-es teherautóval végezzük, akár 50m távolságról is tudunk szippantani.